Pientere pookjes in Ommen

By  |  1 Comment

Vaak zijn de meetings van de DAF-club in het zuiden des lands. Dat is tenslotte de plek waar ze destijds ter wereld zijn gekomen. Op 6 oktober worden de noorderlingen echter verwend met een meeting in Ommen en aansluitend een toertocht.

Het evenementje wordt georganiseerd door de Evenementencommissie van DAF Club Nederland. Deelname is vrij voor leden en zonder opgave vooraf. Ongeveer 30 a 40 auto’s met een pienter pookje is de gemiddelde opkomst. “De te verwachten typen hangt af van het weer. Heeft men de beschikking over meerdere DAF’s, dan zal men bij slechter weer kiezen voor een DAF of Volvo 66 die er beter tegen kan. In principe zijn de jongste auto’s het best vertegenwoordigd, dus de DAF en Volvo 66, DAF 46 en de wat oudere DAF 55. Uiteraard is de DAF 33 ook altijd aanwezig op een dergelijk evenement,” weet de organisatie uit ervaring te melden.

DAF en eigenaren zijn op 6 oktober vanaf 10 uur ’s ochtends welkom bij Hampshire Paping Hotel & Spa, Stationsweg 29, 7731 AX Ommen. Om 11 uur begint de tocht. De hierbij geplaatste foto’s zijn gemaakt bij vorige meetings. Meer van zulke beelden zijn te zien op www.siteje.com

1 Comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *